Факти, които всеки трябва да знае. В тялото на всеки човек

...
Факти, които всеки трябва да знае. В тялото на всеки човек
Коментари Харесай

Всички имаме ракови клетки в тялото си, които се събуждат шест пъти в живота-Ето как да ги спрете да се превърнат в тумори

Факти, които всеки би трябвало да знае. В тялото на всеки човек има ракови кафези, които се „ разсънват “ към шест пъти през живота. Невъзможно е да ги идентифицирате благодарение на общоприет тест – належащо е техният брой да надвишава избран знак.

Човешката имунна система оказва помощ в битката с тях.  Освен това не им разрешава да се развъждат. Колкото по-малко хранителни субстанции получава човек, толкоз по-уязвим към раковите кафези става тялото му.

Ето най-честите провокатори на рак:

Нездравословен метод на живот, Недохранване, Замърсена околна среда, Генетика.

Химиотерапията, необятно употребена при лекуването на рак, има нездравословно влияние върху белите дробове, бъбреците, сърцето, черния дроб и други органи в тялото. Унищожава освен раковите, само че и здравите кафези.

Лечението на рака с лъче- и химиотерапия води до понижаване на размера на тумора, само че не и до цялостното му изгубване.

Химиотерапията отслабва имунната система и пациентът става доста уязвим към доста инфекции. Хирургическата намеса може да докара до разпространяване на рак в други органи и системи на тялото.

Само посредством подсилване на имунната система можете да предотвратите размножаването на раковите кафези. Ето какво би трябвало да извършите за това:

1) Избягвайте храни, които раковите кафези ядат  – без обичаната си храна те просто ще умрат. Те включват:

модифицирани храни и алено месо , които покачват киселинността в тялото: мляко , което основава слуз в стомашно-чревния тракт – обичано местообитание за раковите клетки; захарта  е друга храна, която раковите кафези обичат да ядат, заменете я с мед, само че в умерени количества.

2) Вземете добавки с витамин Е, антиоксиданти, незаменими мастни киселини. Всичко това укрепва имунната система.

3) Алкализирайте тялото си:  Включете семена, ядки, пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове в диетата си. Пийте повече зеленчукови сокове и яжте сурови зеленчуци няколко пъти дневно – те подтикват растежа на здрави кафези.

4) Винаги пийте единствено вода, пречистена от нездравословни микроорганизми, тежки метали и отрови.

5) Намалете потреблението на месо, доколкото е възможно , което лишава доста време за мелене, остава в червата и предизвиква струпване на отрови.

6) Пийте зелен чай вместо кафе, изключете шоколада от диетата.

Индия

7) Насищане на тялото с О2. Направете това посредством физически или дихателни извършения, както и пламенно вървене. Раковите кафези не могат да живеят в наситена с О2 среда, тъй че дишайте надълбоко.

8) Мислете положително. Опитайте се да избягвате отрицателни мисли и стресови обстановки. Променете отношението си към живота и себе си. Почивайте повече и се пробвайте да живеете живота си щастливо и пълноценно!

Не забравяйте да вземете поради тези препоръки. Вашето здраве е единствено във вашите ръце!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР